به نام خدا و برای خدا
مردم و بخصوص نسل جوان کشورم وعده لغو تحریمها و چرخیدن اقتصاد کشور، همزمان با چرخیدن سانتریفیوژها را در تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری حاج حسن روحانی در سال 92 باور کردند، ولکن فکر نمی کردند، که بدون اخذ تضمین ازطرفهای غربی، برجام از سوی دولت اعتدال بفوریت اجراء شود!
قبل از اجراء برجام، تیم مذاکره کننده هسته ای و رئیس جمهور، بارها وعده لغو تحریمها را در روز اجراء برجام داده بودند!، ولکن بعد از اجراء برجام، تغییرات 180 درجه ای، مذاکره کنندگان و آقای روحانی شروع شد و ایشان گفت: «توانستیم سایه شوم جنگ را از سر مردم برداریم و امنیت واقعی را به کشور باز گردانیم.»
در این رابطه باید گفت؛ آنچه که توانست سایه شوم جنگ را از سر کشورمان دور کند، لبخندهای ذلیلانه دیپلماتها، برجام و قدرت چانه زنی وزارت خارجه نبوده، بلکه شیاطین بزرگ و نوکران و کشورهای اغماری آنها، در دفاع مقدس دریافتند، که با قدرت ایمان فرزندان غیور ایران، در هیچ جنگی بر علیه کشورمان در آینده و حال پیروز نخواهند شد و حلقه معادله ترس و وحشت جبهه استکبار جهانی پس از جنگ 33 روزه حزب الله لبنان و جنگ 22 روزه جوانان انقلابی غزه با رژیم صهیونیستی و مجاهداتهای مخلصانه سربازان حاج قاسم سلیمانی در فرامرزهای منطقه ای، سالها است که سایه جنگ را از کشورمان دور نموده و لذا رئیس جمهورمان بخوبی واقفند، که سخن ایشان در خصوص دور کردن سایه شوم جنگ بوسیله برجام، کذب، عوام فریبانه و منافقانه است.
به نظر می رسد که قدرت و ثروت، چشمان دولت اعتدال را به روی واقعیتها بسته و سر خود را همچون کبک به زیر برف کرده و حقایق را نمی بینند! به جناب روحانی باید یاد آور شد، که شما اعتماد ملت به نظام اسلامی و خود را به بازی گرفتید! و عوام فریبانه سخن از فرو ریختن دیوارهای تحریم می کردید!، ولی آنچه فرو ریخت، دیوار اعتماد مردم به شما بود، که امروز در فکر علاج آن با نسخه کدخدا(آمریکا) هستید، زیرا رئیس سازما سیا آمریکا، جان برنان گفت: «حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، فردی میانه رو است که آمریکا می تواند بطور بالقوه با وی کار کند.»
دنیس راس مشاور اسبق و سیاستمدار کهنهکار آمریکایی در خصوص حمایت از حسن روحانی می گوید: «واشنگتن باید جناح حسن روحانی، رئیسجمهور فعلی ایران را تقویت و جناح قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تضعیف کند ... شما میخواهید چه کسی موفق شود؟ قاسم سلیمانی یا روحانی؟ سپاه و بسیج به سمت رویکرد تقابلجویانه گرایش دارند در حالی که طیف روحانی بیشتر به سمت رویکرد عادیسازی روابط متمایل است.»
با توجه به فرو ریختن دیوار اعتماد مردم نسبت به عملکرد غربگرایانه حاج حسن روحانی در برجام، آیا جلوس مجدد ایشان بر کرسی ریاست جمهوری سال 96 با کمک کدخدا(آمریکا) امکان پذیر است؟!
والسلام
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چرا مجرمین نفوذی در قدرت، محاکمه نمی شوند؟
آیا وقت محاکمه حسن روحانی نیست؟
سئوال خوب به تولید فکر خوب می انجامد
عاشورا چگونه رقم حورد؟
مخرج مشترک با دشمن، یعنی چه؟
بساط انفعال را از قوه قضائیه برچینید
اغتشاشگران از داعش بدتر و اصلاحطلبان از هر دو بدتر
جنگ جهانی شناختی و ترکیبی بر علیه ایران
غروب اغتشاشات در ایران و شکست جبهه استکبار
[عناوین آرشیوشده]